Bitvavo Account: alles wat je moet weten over het openen en gebruiken van een Bitvavo account

Als je geïnteresseerd bent in het kopen, verkopen en verhandelen van crypto, dan heb je waarschijnlijk wel eens van Bitvavo gehoord. Bitvavo is een Nederlands crypto handelsplatform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en lage kosten. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over het openen en gebruiken van een Bitvavo account, inclusief hoe je je account kunt aanmaken, verifiëren, geld kunt storten, crypto kunt kopen en verkopen, en nog veel meer.

Update: Maak nu een account aan bij Bitvavo en betaal over je eerste 10.000 euro geen transactiekosten!

Inhoudsopgave
  1. Wat is Bitvavo?
  2. Een Bitvavo account aanmaken
  3. Account verificatie
  4. Geld storten op je Bitvavo account
  5. Cryptocurrency kopen en verkopen op Bitvavo
  6. Handelskosten en limieten
  7. Beveiliging en veiligheid
  8. Klantenservice
  9. Conclusie                    

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een in Nederland gevestigd crypto handelsplatform dat is opgericht in 2018. Het is een alles-in-één platform dat gebruikers de mogelijkheid biedt om crypto te kopen, verkopen en verhandelen met behulp van euro’s en andere fiatvaluta’s. Bitvavo heeft meer dan 60 verschillende cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen en biedt ook een ingebouwde wallet om je crypto veilig op te slaan.

Een Bitvavo account aanmaken

Het aanmaken van een Bitvavo account is snel en eenvoudig. Ga naar Bitvavo en vul vervolgens het registratieformulier in met je persoonlijke gegevens, waaronder je naam, e-mailadres en wachtwoord.

Account verificatie

Zodra je je account hebt aangemaakt, moet je je identiteit verifiëren voordat je geld kunt storten en crypto kunt kopen en verkopen. Dit is een vereiste voor alle gereguleerde crypto handelsplatforms in Europa, en is bedoeld om fraude en witwassen van geld te voorkomen.

Om je account te verifiëren, moet je een geldig identiteitsbewijs uploaden, zoals een paspoort of rijbewijs, en een selfie maken waarop je het identiteitsbewijs vasthoudt. Bitvavo zal je gegevens controleren en je account binnen een paar uur verifiëren. Voor meer info bekijk je onze Bitvavo handleiding.

Geld storten op je Bitvavo account

Nu je account is geverifieerd, kun je geld storten op je Bitvavo account om crypto te kopen en verkopen. Bitvavo biedt verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, bankoverschrijving en creditcard.

Om geld te storten op je account, klik je op de “Storten” knop op het dashboard van je account en selecteer je de gewenste betaalmethode. 

Cryptocurrency kopen en verkopen op Bitvavo

Als je geld op je account hebt gestort, ben je klaar om crypto te kopen en verkopen op Bitvavo. Het proces is heel eenvoudig. Selecteer gewoon de crypto die je wilt kopen of verkopen en voer het gewenste bedrag in. Bitvavo zal je laten zien hoeveel euro’s het kost om de crypto te kopen en hoeveel euro’s je zult ontvangen als je de crypto verkoopt.

Als je tevreden bent met de transactie, klik je op de “Kopen” of “Verkopen” knop om de transactie te voltooien. Het geld zal direct van je account worden afgeschreven of bijgeschreven, afhankelijk van of je koopt of verkoopt.

Handelskosten en limieten

Bitvavo hanteert zeer lage handelskosten in vergelijking met andere crypto handelsplatforms. De handelskosten zijn afhankelijk van het handelsvolume en variëren van 0,05% tot 0,25%. Bitvavo hanteert geen minimale stortings- of opnamelimieten, wat het voor beginners gemakkelijker maakt om te beginnen met handelen.

Beveiliging en veiligheid

Bitvavo is een veilig en betrouwbaar crypto handelsplatform. Het platform maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën om de privacy en veiligheid van gebruikers te waarborgen. Bitvavo bewaart de meeste crypto op offline opslag, zodat hackers er niet bij kunnen.

Klantenservice

Als je vragen hebt over Bitvavo of hulp nodig hebt bij het handelen in crypto, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Bitvavo. De klantenservice is beschikbaar via e-mail en live chat en staat bekend om zijn snelle reactietijd en uitstekende service.

Conclusie

Bitvavo is een uitstekend crypto handelsplatform voor beginners en ervaren handelaren. Het platform is gemakkelijk te gebruiken, veilig en betrouwbaar, en biedt een breed scala aan cryptoy om te verhandelen. Met lage handelskosten en geen minimale stortings- of opnamelimieten, is Bitvavo een goede keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het handelen in crypto.

Maak nu een account aan bij Bitvavo en betaal over de eerste 10.000 euro geen transactiekosten!