Over Descrypted

Bitcoins, crypto’s, brokers, exchanges, staking, proof-of-work en Blockchain? Als je net in aanraking komt met crypto’s kan het je al snel gaan duizelen. 

Met de stijgende prijzen van veel crypto’s en het snel uitdeinende woud van aanbieders wordt het als beginner een steeds lastigere stap om aan de slag te gaan. 

Wij willen deze onduidelijkheid en onzekerheid bij de aankoop van je eerst Bitcoin wegnemen. 2020 was het moment van de grote adoptie van Bitcoin. Maar een duidelijke uitleg voor beginners en een vergelijking op basis van zaken die er echt toe doen: veiligheid, zekerheid én ook de beste prijs dat is nog steeds lastig te vinden. 

Ja, er zijn andere websites. Die geven ook informatie over hoe je Bitcoin koopt. Soms zelfs met een vergelijking, maar waarop moet je nu kiezen? Wat betekent dat? En wat nou als je met een kleiner bedrag aan de slag wil?

Duidelijke uitleg over crypto's

Descrypted is een samenvoeging. Description, het Engels woord voor beschrijven of uitleggen. En het Engelse woord voor Decryption, oftewel ontcijferen van informatie naar zijn oorspronkelijke vorm.

Dat klinkt misschien wat vaag, maar dat is precies wat we hopen te doen. Lastige zaken simpel maken. Iets lastigs als Bitcoin of andere crypto’s eenvoudig uitleggen.

Mocht je iets tegenkomen wat je niet kent? Laat het ons dan weten. Dat vinden wij ook een leuke uitdaging. Gaan wij er voor jou mee aan de slag!

Ook als jij inmiddels de wereld van Bitcoin al wel een beetje snapt en gewoon je eerste Bitcoin wilt kopen zijn we er voor je. Vergelijk aanbieders én vindt de informatie waar je naar zoekt om de beste keuze te maken. Nederlandse aanbieders, of juist niet, vanwege betere prijzen. Maar wel allemaal gecheckt én allemaal betrouwbaar.